Tini over mij

Over mij

Even voorstellen:

Ik hoor vaak terug dat mensen mij toegankelijk en gemakkelijk benaderbaar vinden. Betrouwbaar en invoelend.

Ondanks dat wat ons gebeurt en overkomt niet altijd onze eigen keuze is, hebben we wel altijd de keuze hoe we daarmee omgaan. De sleutel tot persoonlijk succes ligt in de bewustwording. Ik voel het als mijn missie om bij te dragen aan die bewustwording om zodoende nieuwe inzichten te ontwikkelen die zorgen voor meer persoonlijke effectiviteit. Die persoonlijke effectiviteit zorgt ervoor om met minder moeite meer resultaat te behalen en meer geluk te ervaren.

Mijn ervaring:

De rode draad door mijn loopbaan waren en zijn altijd mensen en hun ontwikkeling. Wanneer ik naar mij zelf kijk heb ik mijzelf vanaf de werkvloer ontwikkeld tot manager zorg, interim manager en coach. Dit door de jaren heen verschillende opleidingen te doen zoals HR management en communicatie en coaching. Een leven lang leren is mijn motto.

In deze verschillende rollen ben ik samen met de verschillende teams en individuen in gesprek gegaan over wat zij nodig hebben om te ontwikkelen, wat is de intrinsieke motivatie om te handelen zoals een ieder handelt en hoe komen we samen tot een hoger doel.

Coaching is voor alle leeftijden. Mijn uitgangspunt is dat het gedrag van mensen sterk wordt bepaald door wat iemand drijft en welke talenten hij of zij ter beschikking heeft. Door hier inzicht in te creëren geef ik mensen en teams handvatten om mee aan de slag te gaan en door te ervaren te leren het anders te doen.